Urmăriți Anime gratuit

Anime este cuvântul folosit pentru a descrie filmele animate japoneze, așa cum este cuvântul în japoneză pentru animație. În 1917, a apărut prima dată animația japoneză, dar stilurile anime pe care le vedem astăzi nu au sosit decât în ​​anii 1960. În anii 1980, anime-ul a fost introdus în lumea exterioară. Publicul pentru anime în Japonia este imens, iar distribuitorii nu au restricții în ceea ce privește distribuția lor și li se permite să distribuie anime la televizor, video, teatru și internet. Asia de Est și de Sud-Est au fost primele care au vizionat anime online și recent a câștigat popularitate în Occident, unde acum puteți viziona anime online gratuit ..

Mulți oameni văd anime-ul ca o formă de artă, deoarece stilurile vizuale ale anime-ului variază de la artist la artist și de la studio la studio. Unele dintre stiluri sunt sălbatice și exagerate, în timp ce altele adoptă o abordare mai realistă. Anime-ul modern nu împărtășește un stil de artă, deoarece există diferite stiluri utilizate în anime. În ciuda diferenței evidente în stiluri, oamenii văd toate stilurile ca fiind anime. Cele mai comune caracteristici ale anime-ului sunt caracteristici specifice, cum ar fi ochii mari, părul mare și picioarele scurte sau alungite. Caligrafia și pictura japoneză are o influență puternică în anime.

Proporțiile corpurilor personajului provin direct din corpul uman. Indiferent dacă corpul personajului este mic sau alungit, este întotdeauna proporțional. Unele dintre personajele anime au căpătat aspectul personajelor de desene animate occidentale, unde anumite părți ale corpului sunt mărite.

Filmele și seriile de anime pe care le putem viziona online sunt gratuite. Filmele și anime-urile de serie apar în mai multe genuri: romantism, arte marțiale, sci-fi, mister, comedie, fantezie, acțiune sau supranatural. De asemenea, puteți găsi anime care este fie subtitrat, fie dublat în engleză. Orice fel de film sau serie vă distrează, puteți avea anime gratuit online.

Fanii anime-urilor care vizionează anime online nu sunt ca fanii de desene animate occidentale, deoarece fanii anime-ului sunt mai implicați în personaje, în special în personajele din serie, întrucât călătoriile și aventurile lor continuă să evolueze. Fanul anime-ului amintește de fanii americani ai telenovelei. Deși fanii sunt conștienți că personajele nu sunt reale și nici nu descriu personaje reale, călătoriile și aventurile lor par a fi reale și se simt reale. Vizionarea anime-ului online îl aduce pe fan mai aproape de personaje decât vizionarea unui personaj la televizor.

Compania mamă a Discovery Channel s-a asociat cu The Hasbro Toy Company pentru a introduce o nouă rețea numită „The Hub”. S-a anunțat că premierul american al unei producții de animație intitulată Deltora Quest va fi prezentat pe noua rețea. Deltora Quest este un serial fantasy anime. Există cincizeci și două de episoade din serie, care se bazează pe romanele scriitoarei australiene Emily Rodda.

Filmele și seriile anime nu sunt limitate la nicio grupă de vârstă. Oricine poate viziona anime. Cu toate acestea, indiferent dacă intenționați să urmăriți un desen animat western american sau un film sau serie de anime, este întotdeauna bine să știți că este implicată îndrumarea părintească. Există filme și serii anime care sunt de natură adultă și cu siguranță nu ar fi pentru spectatorul mai tânăr. Așa cum desenul animat occidental are o oarecare violență, la fel și anime-ul și rămâne la latitudinea părinților să culeagă animeul pe care doresc să-l vizioneze copiii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*