Râdeți de zicalele amuzante pentru a ține atacurile cardiace departe

Râsul este mâncarea vieții. Așa cum mâncarea este importantă pentru a vă menține în formă fizic, râsul este important pentru a vă menține în formă mental. În momentul în care râdem, am uitat tot stresul de rutină al vieții noastre și, atunci când vine vorba de a ține la distanță atacul de cord, râsul se dovedește a fi cel mai bun medicament. Studii recente efectuate la o universitate din Baltimore arată că persoanele care râd mult pe parcursul zilei sunt mai puțin susceptibile de a avea infarct. Mai mult, au ajuns la concluzia că persoanele cu boli de inimă sunt cu 40% mai puțin susceptibile de a râde într-o varietate de situații, comparativ cu cele fără boli de inimă. Deci, râdeți și râdeți și mai râdeți pentru a vă menține inima în formă.

Râsul este, de asemenea, considerat cel mai bun antrenament care masează toate organele corpului nostru. Este cel mai bun exercițiu pentru creier, deoarece furnizează oxigen creierului și îl face fără stres. Râsul reduce nivelul hormonilor de stres care face sistemul imunitar mai puternic. Exercițiile de râs sunt deosebit de bune pentru acele persoane care au un program încărcat și nu au timp să meargă la cluburile de fitness. Pot face exerciții de râs oricând, oriunde pe tot parcursul zilei. Râsul ne ajută, de asemenea, să devenim mai productivi, mai siguri și mai buni comunicatori.

Acum, trebuie să cunoașteți toate beneficiile râsului. Așadar, începeți să râdeți acum pentru a ține departe atacul de cord. Iată câteva modalități de a te face să râzi:

Emisiuni TV amuzante – Aș spune că este cel mai simplu mod de a râde. Porniți televizorul și acordați-vă câteva emisiuni TV amuzante. Există atât de multe emisiuni TV amuzante acolo. Este foarte distractiv să urmărești aceste emisiuni. Una dintre emisiile mele preferate de comedie este „Râsul Provocării”, care este un spectacol de comedie extraordinar transmis la Star One. Glumele pe care concurentul le sparge la acest spectacol sunt cu adevărat amuzante și hilar, ceea ce îți dă un râs plin de burtă.

Chit-Chat cu prietenii – Viața fără prieteni este foarte plictisitoare și plictisitoare. Nimeni nu te poate face să râzi așa cum pot prietenii tăi pentru că te cunosc mai bine. Ei știu ce fel de persoană din tine ești și ce te face să râzi. A fi cu prietenii tăi cu siguranță te face să râzi.

Ziceri și glume amuzante – Toată lumea adoră glumele și zicalele amuzante. Acesta este un mod popular de a răspândi umorul. Există atât de multe site-uri bune pe internet care prezintă citate și glume amuzante bune pe care le puteți citi și le puteți împărtăși cu colegii dvs. pentru a-i face să râdă și pentru a menține bolile de inimă departe.

Videoclipuri amuzante You Tube – You Tube este un popular site de partajare video, unde toată lumea își poate încărca videoclipurile și le poate partaja cu întreaga lume. Există câteva videoclipuri foarte amuzante disponibile la you tube. Ori de câte ori mă simt stresat sau trist, îmi pornesc laptopul și încep să răsfoiesc câteva videoclipuri amuzante care mă fac să râd. Există atât de multe lucruri amuzante disponibile la you tube. Verifică-l acum și pun pariu că nu te poți opri să râzi vizionând aceste videoclipuri.

Fă o nebunie (Nebunie) – Ellen Caddy a spus că trăiește și lucrează, dar nu uita să te joci, să te distrezi în viață și să te bucuri cu adevărat de ea. Are perfectă dreptate. Fă ceva amuzant în viață care te face fericit. Faceți niște Pagalpanti pentru că Pagalpanti bhi zaroori hai băieți. Realizați câteva videoclipuri în care faceți lucruri amuzante și încărcați-le pe Youtube. Fă ceva diferit și bucură-te de viață.

Sunt sigur că toate metodele de mai sus sunt suficiente pentru a-ți da un râs de burtă. Râsul te face fericit și îți menține inima în formă și sănătoasă pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*