Netflix – Pro și contra ale serviciului de închiriere de filme online

Ai vreo idee prin ce au trecut părinții în acea zi doar pentru a închiria un film? Au fost nevoiți să meargă la o distanță de zece metri de zăpadă până la magazinul video local pe vreme rece, sub zero. Și când au ajuns în sfârșit acolo, aveau doar o selecție de douăzeci și ceva de filme dintre care să aleagă, dintre care niciunul nu era lansări noi. După ce au închiriat un videoclip, au fost nevoiți să se grăbească acasă și să-l urmărească rapid, pentru că, dacă ziua următoare nu se întorcea până la ora 5:00, trebuia să plătească o taxă de întârziere care era de două ori mai mare decât închirierea inițială. Și știi ce, le-a plăcut și au apreciat ocazia de a se distra.

Din fericire, vremurile s-au schimbat și a devenit mult mai ușor pentru oameni să se bucure de artele cinematografice în confortul propriilor camere de zi. În special, gigantul de închiriere de videoclipuri Netflix, acum cunoscut în toată America, a revoluționat natura în care o persoană poate să închirieze un film; furnizarea unui serviciu online care oferă închirieri nelimitate pentru o singură rată fixă ​​lunară și fără taxe de întârziere. Odată cu livrarea și retururile furnizate de serviciul poștal al SUA prin plicuri pre-ștampilate, Netflix a devenit un punct de vedere economic, neînțeles pentru observatorii de filme vorace din întreaga țară.

Acum, în calitate de amator de film imens, Netflix este aproape cel mai mare lucru care mi se întâmplă de la brânză într-o cutie. Dar când vorbesc cu anumiți prieteni și familie, care sunt, de asemenea, mari iubitori de filme și le spun de ce ar trebui să se alăture Netflix, ei par șovăitori și pun multe întrebări. Mulți par că oferta pare să fie adevărată, în timp ce alții nu văd o problemă cu metoda tradițională de a vizita un magazin video pentru a închiria un film. Oricare ar fi motivul, personal m-am trezit purtând conversația de ce sau de ce să nu mă alătur de multe ori pe Netflix pentru a recita din memorie și a scrie un articol.

Deci, iată-ne, și, oricât de mult îmi place Netflix, sunt de asemenea corect în dezbaterea mea și recunosc că există unele dezavantaje ale serviciului online de care ar trebui să fie conștienți cei care se învârt la marginea înregistrării. Deci, fără alte întrebări, iată cele trei mari avantaje și dezavantaje ale utilizării Netflix.

Pro: Preț – Costul Netflix este fără îndoială cel mai ieftin mod de a închiria filme, mai ales dacă vizionați mai mult de trei filme pe săptămână. Prima mea lună ca membru, am făcut calculele doar pentru a mă asigura că acordarea numărului meu de card de credit Netflix a fost o decizie inteligentă. Am împărțit numărul de filme pe care le-am vizionat în prima lună la tariful fix de 16,99 USD (trei filme la un moment dat) și a ieșit la 87 de cenți pe film, care, dacă observați, este, de asemenea, mai ieftin decât prețul de 1 USD al popular și concurent Redbox. Acum, dacă aș viziona aceeași cantitate de filme închirindu-le dintr-un magazin video la prețul mediu de 4 USD pe chirie, m-ar fi costat în jur de 80 USD. Îmi pare rău, dar prietenii mei sunt un furt și de departe cel mai mare profesionist al Netflix.

Pro: Selecție – Mi s-a întâmplat mult în trecut și sunt sigur că ți s-a întâmplat la un moment dat sau altul. Aduceți vântul unui câștigător independent al festivalului cu buget redus sau al unui thriller străin aclamat de critici pe care trebuie să-l vedeți. Așa că mergi la magazinul tău video local pentru a-l închiria doar pentru a-i spune funcționarului de 16 ani din spatele tejghelei că nu au auzit niciodată de asta. Acum, în trecut, singura dvs. soluție la această problemă ar fi cumpărarea unei copii DVD online. Dar, dacă ai fi membru al Netflix, ai aproape garanția că poți închiria acel film. Cu o bibliotecă de filme care oferă peste 100.000 de titluri diferite, Netflix are de departe cea mai mare varietate de filme din care să aleagă. Sunt membru de aproape doi ani acum și au existat trei ocazii în care nu au oferit filmul pe care îl căutam. Și în toate cele trei cazuri, filmul a fost emis ca „ieșit din tipar” de către compania de film care deținea drepturile, ceea ce înseamnă că prin lege Netflix nu îl poate oferi spre închiriere.

Pro: Confort – „Fără taxe de întârziere”, Netflix știe că această declarație este de departe cel mai mare punct de vânzare al acestora și de aceea este evident că este împrăștiată peste toate reclamele și reclamele lor. Dar acest lucru nu este menit să îndepărteze cât de frumos este acest avantaj cu clientul. Mi-aș putea permite școala postuniversitară cu banii pe care i-am cheltuit în taxe de întârziere în viața mea. Și, după cum știe toată lumea, un magazin video nu uită niciodată o taxă târzie. Va rămâne în computerul lor ani de zile, urmărindu-vă până plătiți. Dar confortul Netflix nu se oprește cu absența taxelor de întârziere. Naveta către și de la magazinul video este, de asemenea, eliminată. Și site-ul lor web, în ​​care sunt făcute toate selecțiile dvs. de închiriere, este atât de incredibil de ușor de utilizat încât cunosc serios un copil de 5 ani care îl navighează cu ușurință.

Contra: noi lansări – Am început cu cel mai mare pro al Netflix și iată de departe cel mai mare con. A primi o nouă versiune la prima ieșire este incredibil de dificil. Deci, asta înseamnă că acele filme pe care ai vrut să le vezi în cinematografe, dar le-ai tot amânat până când ți-ai pierdut în sfârșit ocazia și acum abia aștepți să le vezi pe DVD, Netflix te va face cel mai probabil să aștepți și mai mult pentru a le viziona. Este o plângere populară din partea utilizatorilor pe care Netflix a găsit-o destul de dificil de abordat. Cea mai populară perioadă de închiriere a unui film este în primele 30 de zile de la lansarea acestuia pe DVD și, chiar dacă Netflix a crescut oferta de cele mai populare titluri lansate în fiecare săptămână, nu este inteligent din punct de vedere financiar pentru companie să corespundă cererii datorită faptul că interesul pentru titlu va dispărea încet. Deci, ca membru al Netflix, există șanse mari ca noua versiune pe care v-ați dorit să o vedeți să primească temutul „Așteptați foarte mult”, deoarece este disponibilitatea. Și credeți-mă, statutul este la înălțimea numelui său.

Con: Stuck Without Movies – În funcție de pachetul la care vă înscrieți cu Netflix (oriunde de la 1 la 8 filme la un moment dat), vor fi cel mai probabil cazuri în care nu veți avea un film acasă într-o noapte când stați, făcând niște acoperite cu unt. floricele și vizionarea unui film sunt tot ce vrei să faci. Viteza la care se primesc și se returnează filmele sunt cât se poate de rapide și de convenabile (într-o zi lucrătoare), dar ocazional, din cauza planificării proaste din partea ta sau a filmului care nu ajunge când se presupune că vei fi blocat fără un film și gândind doar la conducerea la magazinul video și închirierea unuia oricum.

Dispunând de: Magazin video Blues – Orice cinefil sau pasionat de film vă va spune că vizitați un magazin video are o calitate inexplicabilă, aproape maiestuoasă. Îți place să te plimbi prin culoarele noilor lansări, comedii sau filme de groază și să citești partea din spate a coperților și să faci selecția ta. Înainte de a mă alătura Netflix, am frecventat magazinele video în mod regulat și trebuie să spun că există o experiență foarte nostalgică, dacă nu organică, de a vizita un magazin video care lipsește cu Netflix.

Eu personal am remediat eu multe dintre aceste contra, desemnând Netflix ca sursă principală de închiriere de filme, dar când mă găsesc într-o situație așa cum s-a explicat mai sus în al doilea con sau când există o nouă versiune, chiar vreau să o văd și Netflix a ștampilat-o cu o „Așteptare foarte lungă”, aștept cu nerăbdare să merg la magazinul video și să închiriez unul sau două filme în fiecare lună. Prin urmare, în continuare obțin toate avantajele utilizării Netflix, dar, în același timp, nu renunțați complet la magazinul video. Cam ca cel mai bun din ambele lumi.

Deci, iată-l, primele trei argumente pro și contra ale utilizării Netflix. Acum, nu știu de câte ori argumentul meu a convins cu adevărat pe cineva să renunțe la magazinele video și să sară pe banda Netflix, dar vă spun asta, dacă sunteți ca mine și vizionarea de filme ocupă o parte semnificativă a în trecut, Netflix este de departe cea mai bună opțiune și ceea ce ar trebui să folosiți pentru a închiria filme. Selecția și comoditatea sunt de neegalat și banii pe care îi veți economisi folosind Netflix, sperăm că vă vor permite să vă distingeți de toate taxele întârziate pe care ați fost forțat să le plătiți de-a lungul anilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*